Известие

Collapse
No announcement yet.

Странично огледало 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Странично огледало 156

Можете ли да ми кажете каква е цената на страничното огледало на алфа 156?И получават ли се някакви проблеми при положение,че са му отказали електронните работи

Нови са около 90 лв

Comment

Първоначално публикувано от vanko_monev Покажи съобщение
      Нови са около 90 лв
      Въпросът е че съм от Сливен и не знам дали ще има тук?Някакви съвети и идеи?

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

Хора,дайте някакъв магазин в сливен от където мога да си купя огледало

Comment

Първоначално публикувано от jicaa Покажи съобщение
        Въпросът е че съм от Сливен и не знам дали ще има тук?Някакви съвети и идеи?

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

Хора,дайте някакъв магазин в сливен от където мога да си купя огледало
        Какво точно имаш предвид под огледало?Стъклото или цялото огледало?
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
          Какво точно имаш предвид под огледало?Стъклото или цялото огледало?
          Цялото...вчера го ударих и се пукна стъклото и малко от пластмасата,но му отказа и ел.пакета

Comment

Цялото...вчера го ударих и се пукна стъклото и малко от пластмасата,но му отказа и ел.пакета
            ново огледало за 90лв се съмнявам...по-скоро отиди в някоя морга и си вземи от там

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

ново огледало за 90лв се съмнявам...по-скоро отиди в някоя морга и си вземи от там
              А след това смяната му лесна ли е ?

Comment

А след това смяната му лесна ли е ?
                Ако не си схванат в ръцете не е трудна.
                _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

на 3 болтчета е лесно се сменя иначе втора употреба са по 40 лв горе долу,има ги и по форума в раздел продава авточасти
                  алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                  алфа ромео 164 2.0тс -на части
                  нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                  sigpic

Comment

За смяната ме притеснява това,че е ел.огледало и в момента е отказало да работи и ме притесняват тези кабелчета

Comment

Вземи си от някъде 2ра употреба, смяната е за 5минути. Имаш 3болчета шестограм и една буксичка която се намира като махнеш триъгълната пласмаска в ъгъла на вратата отвътре.
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Няма за какво да се притесняваш.Буксата е чак вътре под кората.Огледалото върви с всичките салтанати в него и само го включваш в буксата.Най-много да е фирясал някой предпазител.Потърси с търсачката,има теми за ремонта на огледалата.
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Цената на новото огледало е 70 лева в Пловдив защо да се занимаваш с втора употреба.
                          sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
                          156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

Първоначално публикувано от danko84 Покажи съобщение
                            Цената на новото огледало е 70 лева в Пловдив защо да се занимаваш с втора употреба.
                            Силно се съмнявам, че е цялото огледало заедно с корпуса за 70лв....а и да е, едва ли е оригинално.
                            Ето за това си струва, да се занимаваш с 2ра употреба

OEM & Ventura Garage

Comment

Силно се съмнявам, че е цялото огледало заедно с корпуса за 70лв....а и да е, едва ли е оригинално.
                              Ето за това си струва, да се занимаваш с 2ра употреба
                              Предполагам,че като отида на моргата те ще го свалят? И ако е друг цвят после как може да се направи какъвто цвят ми трябва
                              Last edited by jicaa; d.m.y г., 19:50.

Comment

Working...
                              X